ENHU

Világszerte megbízható

 • 1933

  1933

  Minden 1933-ban kezdődött amikor az alapító Sol Koffler az életét tette rá, hogy elindítson egy új értékesítési vonalat, egy új bőröndgyártó céget Providence-ben Rhode Island-on. Az álma egy masszív bőrönd volt volt amit egy dollárért lehet értékesíteni.

 • 1945

  1945

  A légi utazás felszálló ágban volt és könnyebb bőröndökre volt nagy kereslet. Az American Tourister ennek hatására bevezette a HI-Taper bőröndöket ami könnyű volt és egyszerűbb volt a használata.

 • 1965

  1965

  Az ötvenes években a társaság egy új anyaggal kisérletezett ami a világ első öntött bőröndje volt. Jellegzetes külsővel és nagy ellenállóképességel rendelkezett. A nemzetközi utazás igen elterjedt a 60-as években. Az American Tourister volt az első cég aki repülési tesztet végzett el a termékeivel a nagyobb repülő társaságoknál a légitársaságok közreműködésével.

 • 1985

  1985

  A 80-as, 90-es években a társaság folyamatosan tervezte az új keménybőröndöndöket miközben felfigyelt a változó igényekre és a puhabőrönd vonalon is tovább erősödött.

 • 1993

  1993

  1993-ban az American Touristert felvásárolta a Samsonite, a világ legnagyobb nemzetközi bőröndgyártó cége.

  A jól ismert márkanév tovább növekszik és több mint 90 országban van jelen.

 • 2014

  2014

  Az American Tourister egyike a vezető, megbízható bőröndmárkáknak a világon.

Ma az American Tourister kivételes minőségű termékeket ajánl az utazáshoz, mely fiatalos és egyben vidám színeivel jelenik meg, mindez elérhető áron.

A kivételes tulajdonságokkal rendelkező és magas elvárásoknak is megfelelő American Tourister bőröndökben megtestesül a stílus és a praktikum. Fedezze fel széles kínálatát a következő utazása során.