ENHU

Világszerte megbízható

Maradjon

velünk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre illetve speciális ajánlatainkra e-mailen.

Regisztráljon

Thanks for signing up

for American Tourister’s awesome newsletters!

You will shortly be receiving an email to confirm your subscription.

Close

Kiváló minőségű bőrönd elérhető áron

Tekintse meg az American Tourister világát

Az Erasmus Hallgatói hálózat nemzetközi partnere

Fejezze ki Önmagát

Könnyedség

Kiváló technikát alkalmazva alkotjuk meg a könnyűsúlyú bőröndöket egy kemény maggal. Az American Tourister széles bőrönd választéka és utazási táskái könnyen kezelhetőek és könnyedén manőverezhetőek.

Szabadság

Amennyiben, inkább kalandozásaiba invesztálna bőröndje helyett, az American Tourister bőrönd márka az Öné. Minőség feláldozása nélkül az American Tourister egyértelműen remek ár arány értékű könnyűsúlyú kabinbőröndöt kínál egy izgalmas hétvégére, nagyméretű bőröndöket és duffle táskákat nagy űrtartalommal, borzongató, hosszabb távú utazásokhoz.

Bizalom

Mivel már több mint 80 éve létezünk, tudunk egyet, s mást az utazásról és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az utazótáska gurui lehetünk. Javaslunk néhány bőröndöt a legjobbak közül az aktív és lelkes világjárók számára, akiknek eltökélt szándéka saját stílusukban felfedezni a világot. Az American Tourister már régóta, 1933 óta élen jár a megbízható és megfizethető bőröndök gyártásában. Elismert szerte a világon, következetesen biztosítjuk a legmegbízhatóbb bőröndöt, célunk szem előtt tartani az impulzív és költség hatékony utazót.

Színek

Színpompás kézipoggyász és bőröndök friss, fiatalos kivitelben biztosítva Önt, hogy mindig lépést tart a stílussal! Nem riadunk meg az élénk színektől és mintáktól. Engedjük Önt kitűnni a tömegből a poggyász szállítószalagnál.

Hard suitcases & soft suitcases

Talán egy biztonságos és robosztus kemény bőröndre van szüksége egy hosszú távú utazáshoz, vagy egy rugalmas puha bőröndöt szeretne, amelyet könnyű bepréselni egy szűkös sarokba? Az American Tourister pontosan rendelkezik azzal, amire Önnek szüksége van.