Ajánlataink

 • Kabin Méretű Utazó Bőrönd
  Ft 39.989,39

  2 colour(s)

 • reddot award 2018 winner
  Ft 29.989,39

  5 colour(s)

 • Reddot díjazott
  Ft 54.990,72

  1 colour(s)

 • Kabin Méretű Utazó Bőrönd
  Ft 37.989,92

  2 colour(s)

Soundbox
Soundbox
Soundbox
Soundbox
Soundbox - Lorem ipsum dolor sit

Soundbox

Red Dot győztes

A bővíthető bőrönd

nagyobb rakteret biztosít

FEDEZD FEL SOUNDBOX

We your style

#meandmyAT

Find your perfect cabin case

találd meg a tökéletes méretű bőröndöt.

#BreakTheRoutine - Nézzünk szembe a tényekkel: Te most nemcsak egy akármilyen hátizsákot vásárolsz magadnak, te épp egy megbízható, tartós társat keresel az egyetemi vagy munkával teli hétköznapokra!

#BreakTheRoutine

Nézzünk szembe a tényekkel: Te most nemcsak egy akármilyen hátizsákot vásárolsz magadnak, te épp egy megbízható, tartós társat keresel az egyetemi vagy munkával teli hétköznapokra! Olyan táskára van szükséged,ami tökéletesen illik az egyéniségedhez, a pénztárcádat sem terheli nagyon, és könnyedén eléred vele a céljaidat. Vannak, akik szeretnek minden esehetőségre felkészülni, így szívesen pakolnak el annyi dolgot, amennyi csak belefér a táskába. Míg mások sokkal inkább részesítik előnyben a hatékonyságot, praktikus kiegészítőkét és a személyre szabhatóságot. Mindegy milyen a stílusod, az American Touristernek hála készen állsz majd a kihívások leküzdésére!

Válaszd ki a stílusod

Travel like CR7

Utazz úgy, mint
CR7

Márkanagykövetünkkel, Cristiano Ronaldo-val, arra buzdítjuk vásárlóinkat, hogy hozzanak haza minél több emléket utazásaikról.
Mivel gyakori utazó, egyre több emléket, élményt és emléktárgyat szeretne hazavinni magával utazásairól.

Cristiano Ronaldo utazási iránti szenvedélye, kifinomult ízlése, és hihetetlen tehetsége tökéletesen illik a vibráló, díjnyertes Soundbox bőröndjeinkhez.
A nagy méret és bővíthetőség szó szerint lehetővé teszi, hogy több emléket hozz haza, bármerre is jársz…

Tehát, ha keresed az izgalmas történeteket és a különleges, felejthetetlen utazási élményeket, vidd magaddal Soundbox bőröndödet is az útra, és hozz haza több emléket: #BringBackMore !

Fedezd fel a Soundbox családot

Tudj meg többet Ronaldo történetéről