Bőrönd szettek

Utazást tervezel a közeljövőben és szükséged van új bőröndökre? Ne keress tovább, nálunk megtalálod a legjobb bőröndszetteket! A 3 és 2 részes szettek, valamint a könnyű és kemény héjú opciók révén biztosan megtalálod a tökéletes poggyászt a stílusos utazáshoz.

-20%
Linex Set Bundle
Javasolt fogyasztói ár: Ft 194.970,00 Ft 155.976,00
-20%
Aero Racer Bundle
Javasolt fogyasztói ár: Ft 192.970,00 Ft 154.376,00
Javasolt fogyasztói ár: Ft 159.970,00 Ft 143.973,00
Javasolt fogyasztói ár: Ft 176.970,00 Ft 159.273,00
Javasolt fogyasztói ár: Ft 170.970,00 Ft 153.873,00
Javasolt fogyasztói ár: Ft 201.970,00 Ft 181.773,00

Utazz stílusosan és kényelmesen bőröndszetteinkkel

3 darabos bőrönd szett:

3 részes bőrönd szettjeink tökéletesek hosszabb utakra, vagy azoknak, akiknek különböző méretű bőröndre van szükségük a különböző típusú utazásokhoz. Ezek a szettek jellemzően egy nagy méretű feladható bőröndöt, egy közepes méretű bőröndöt a kézipoggyászt tartalmaznak. A különböző színek és minták révén stílusosan és könnyedén utazhatsz.

2 darabos bőrönd szett:

Ha egy kevesebb bőrönd is elegendő az utazásodhoz, akkor a 2 részes bőrönd szettünk lehet az, amire szükséged van. Ezek a bőrönd szettek általában tartalmaznak egy nagyobb bőröndöt a feladáshoz és egy kisebb kézipoggyászt, amely tökéletes rövidebb utakra vagy hétvégi kiruccanásokra. Kínálatunkban kemény - és puha bőröndök is szerepelnek, így kiválaszthatod, hogy mi a legmegfelelőbb számodra.

Könnyű bőrönd szettek:

Azok számára, akik előnyben részesítik a kényelmet és a könnyű utazást, könnyű bőrönd szettjeink kiváló választást jelentenek. A tartós anyagokból készült és rendkívül praktikus bőröndök tökéletesek azoknak az utazóknak, akik szeretnék elkerülni a nehéz poggyász okozta gondokat. Mind a 3, mind a 2 darabos opciók közül kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbb méretet és stílust.

Kemény bőrönd szettek:

Ha további védelmet keresel értékeid számára, kemény héjú bőrönd szettjeink nagyszerű választást jelentenek. A különböző színek és minták révén stílusosan utazhatsz, miközben nyugodt lehetsz, hogy holmid védve van. Ezek a szettek tökéletesek hosszabb utakra, vagy azoknak, akiknek fontos, hogy bőröndjük extrán tartós legyen.
Egy tipikus bőrönd szett általában legalább két vagy három bőröndöt tartalmaz, például egy nagy bőröndöt, egy kisebb kézipoggyászt és egy táskát. Egyes szettek ruhatartó táskát vagy más speciális bőröndöket is tartalmazhatnak.

Milyen előnyökkel jár egy bőrönd szett megvásárlása?

A bőrönd szett vásárlása számos előnnyel járhat, például biztosíthatja, hogy minden utazási igényedhez megfelelő méretű és típusú poggyász álljon rendelkezésre, valamint gondoskodjon arról, hogy minden táskád stílusában és színében passzoljon egymáshoz és hozzád. Ezenkívül egy szett vásárlása gyakran költséghatékonyabb lehet, mint az egyesével vásárolt bőröndök.

Mi a bőrönd szettek megfelelő mérete?

A bőrönd szett megfelelő mérete az egyéni utazási igényeidtől függ. Általában a legtöbb utazó számára elegendő egy szett, amely egy nagy és egy közepes bőröndöt, egy kisebb kézipoggyászt tartalmaz.
Van lehetőségem összeválogatni egy szettbe különböző bőröndöket?
Igen, keverheted és párosíthatod a bőröndöket, amennyiben a kiválasztott darabok méretükben és stílusában hasonlóak. Ez egy jó módja annak, hogy poggyászod egyéni igényeidhez és preferenciáidhoz igazítsd. Az American Touristernél személyre szabott bőröndszetteket rendehetsz.