Laptop hátizsákok

Ha olyan hátizsákra van szükséged, ami elbírja laptopod és minden más alapvető holmid, akkor jó helyen jársz. Laptop hátizsákjaink egyszerre divatosak és funkcionálisak, így tökéletes választás diákok, szakemberek és utazók számára.

easyJet
Ez a táska ingyenesen felvihető easyJet járatokra.
Mindig ellenőrizd a légitársaságok legfrissebb előírásait utazásod előtt.
Take2cabin M Hátizsák 15.6"
Újrahasznosított PET palackból készült
Urban Groove Laptop Hátizsák 15.6"
-30%
Streethero 15.6'' Hátizsák 15.6"
Ft 24.990,00 Ft 17.493,00
Újrahasznosított PET palackból készült
Streethero Hátizsák 15.6"
Újrahasznosított PET palackból készült
Streethero Hátizsák 17.3"
Újrahasznosított PET palackból készült
Streethero Hátizsák 14"
-30%
Work-E Laptop Hátizsák 14"
Ft 24.990,00 Ft 17.493,00

Stílusos laptop hátizsákok

Tartós és stílusos laptop hátizsákot keresel laptopod és egyéb felszereléseid számára? Akkor laptop hátizsákjaink lesznek a tökéletes választás. A kifejezetten laptopokhoz tervezett párnázott pántokkal és rekeszekkel hátizsákjaink megkönnyítik a rendszerezést és a kényelmes utazást.
Az American Touristernél tudjuk, hogy a laptop hordozásához megfelelő hátizsák megtalálása ijesztő feladat lehet. Ezért állítottuk össze a laptop hátizsákok és egyéb hátizsákok széles választékát, amelyek mindenki igényeit kielégítik.
Laptop hátizsákjainkat a stílust és a funkciót egyaránt szem előtt tartva terveztük. Tökéletesek laptopod, könyvek és egyéb alapvető dolgok szállítására, akár osztályba, irodába, akár kirándulásra készülsz. A kifejezetten laptopokhoz tervezett párnázott pántoknak és rekeszeknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy holmijaid bitonságban lesznek.
Akár egy stílusos laptop hátizsákot, akár egy kényelmes hátizsákot keresel, az American Touristernél megtalálod. Vásárolj laptoptartóval rendelkező bőrönd kollekciót még ma, és találd meg az igényeidnek megfelelő hátizsákot.

Milyen méretű laptop hátizsákot válasszak?

Ez a laptop méretétől függ. Mérd meg laptopod méreteit, és válassz egy olyan hátizsákot, amely elég nagy ahhoz, hogy elférjen laptopod és minden tartozéka, amelyet esetleg magaddal kell vinnie.

Egy laptop hátizsákba tabletet és laptopot is tehetek?

Igen, sok laptop hátizsákunkban külön rekesz van laptopnak és tabletnek is, valamint egyéb zsebek és rekeszek a további tárgyak számára.

Hogyan tiszítsam a laptop hátizsákom?

A laptop hátizsák tisztításához szappanos, nedves ruhával töröld le. Kerüld az erős vegyszerek vagy dörzsölő anyagok használatát, amelyek károsíthatják a hátizsák szövetét vagy cipzárait.