Az összes bőrönd megtekintése

Mielőtt elutaznál, mindenképp válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bőröndöt, mely elengedhetetlen a nyugodt és kényelmes kikapcsolódáshoz. Amennyiben repülőgépre feladható poggyászra van szükséged, szerezz be egy megbízható és strapabíró bőröndöt. Tekintsd meg "Feladható poggyászaink" széles skáláját, melyet úgy terveztünk meg, hogy minden elvásárodnak megfeleljen.

Feladható méretű poggyász - utazótáskák a következő kalandodhoz

Mielőtt elutaznál, fontos, hogy megtaláld a számodra legjobb feladható bőröndöt. Az alábbi tényezőket fontos szem előtt tartanod: méret, súly, tartósság, speciális tulajdonságok mint például a bővíthetőség és beépített zár.
Termékkínálatunkban puha és- kemény bőröndök széles választékát megtalálod. Mindegy, hogy egy több hetes kalandra indulsz, vagy csak egy megbízható táskára van szükséged a következő belföldi utadhoz, nálunk megtalálod a megfelelő bőröndöt.

Feladható méretű bőrönd előnyei

"Több hely áll rendelkezésére minden alapvető holmi becsomagolásához anélkül, hogy aggódnod kellene a súly- vagy méretkorlátozás* miatt. Ezenkívül a feladott poggyászban tárolhatsz olyan tárgyakat, mint például folyadékok és éles tárgyak anélkül, hogy megsértené a TSA előírásait.
*Megengedett méret és -súlykorlátok szabályairól mindig tájéozódj az adott légitársaságnál. "

"Feladható bőrönd" termékkínálatunk célja, hogy utazási élményed a lehető legfeszültségmentesebb legyen. Kiváló minőségű anyagokkal, robusztus felépítéssel és olyan kényelmes funkciókkal, mint a könnyedén gördülő kerekek és a teleszkópos fogantyúk, bőröndjeinket úgy terveztük, hogy az utazás a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Bőröndök minden stílusra

Tudjuk, hogy minden utazónak megvan a saját, egyedi stílusa, éppen ezért kínáljuk "feladható bőröndjeink"-et különböző színekben. A letisztult és visszafogott kemény bőröndöktől a könnyű, rugalmas puha bőröndökig, nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
Stílusainkon kívül számos színválasztékot is kínálunk, így megtalálhatod a személyes ízlésednek megfelelő táskát. Akár a klasszikus feketét részesíted előnyben, akár valami élénkebbet, itt mindent megtalálsz.

Vásárold meg feladható poggyászodat még ma.

Készen állsz, hogy megtaláld a tökéletes feladott poggyászt következő kalandodhoz? Böngéssz kollekciónkban még ma, és fedezd fel a legjobb bőröndöket a piacon, melyeket a légitársaságok szabályaihoz igazítottuk. Kiváló minőségű anyagokkal, intelligens funkciókkal és stílusos dizájnnal bőröndjeink tökéletes társ minden utazáshoz.

Mit jelent a feladható méretű poggyász?

A feladott poggyász azokra a bőröndökre vonatkozik, amelyeket a repülőtéri utasfelvétel során a légitársaság személyzetének szükséges átadni, majd felrakodják a gépre és elszállítják a célállomásra. Ezek a bőröndök általában nagyobbak és nehezebbek, mint a kézipoggyászok, és a repülőgép rakterében tárolják őket.

Milyen szabályok vonatkoznak a feladható méretű poggyász súlyára vonatkozóan?

A feladható poggyász súlykorlátja a légitársaságtól és a jegy típusától függően változik. A legtöbb légitársaság lehetővé teszi az utasok számára egy vagy két, egyenként legfeljebb 23 kg súlyú poggyász feladását, bár egyes légitársaságok alacsonyabb vagy magasabb súlyhatárokat is alkalmazhatnak. Fontos, hogy utazás előtt egyeztess légitársaságoddal, hogy megbizonyosodj a pontos súlyhatárokról és az esetlegesen felmerülő további díjakról.

Feladhatok több bőröndöt is?

A legtöbb légitársaság a jegy típusától és a légitársaság szabályzatától függően egy vagy két poggyász feladását engedélyezi az utasoknak. Sok légitársaság azonban külön díjat számít fel a további poggyászért, illetve a súly- vagy mérethatárt meghaladó táskákért. Fontos, hogy utazás előtt tájékozódj légitársaságánál a poggyászra vonatkozó szabályzatról és az esetlegesen felmerülő díjakról.

Mit pakolhatok a feladható poggyászomba?

A feladható poggyász remek hely olyan tárgyak becsomagolására, amelyekre nem lesz szükséged a repülés során, vagy amelyek túl nagyok vagy nehezek a kézipoggyászhoz. Ez magában foglalhatja a ruhákat, cipőket, piperecikkeket és minden más személyes tárgyat, amelyre szükséged van az utazáshoz. Szintén célszerű a kézipoggyászodba bepakolni egy váltóruhát és minden fontos iratot vagy gyógyszert arra az esetre, ha a feladott poggyászod késne vagy elveszne.