Tedd egyedivé

Tedd utazásaid igazán különlegessé azáltal, hogy egy csipetnyi egyediséget adsz a bőröndödhöz. Dombornyomott poggyászcímkéink stílusos és praktikus módot kínálnak bőröndjeid azonosítására, miközben tükrözik az egyéniséged. Legyen szó neved kezdőbetűiről, jelentőségteljes szimbólumról vagy egy hangulatjelről, amely a legjobban illik hozzád, egyedi lehetőségeink lehetővé teszik, hogy olyan címkét hoz létre, amely sokat elárul személyiségedről. Címkéink a stílusod tükrözik, melyek megkönnyítik a bőröndöd megtalálását, és különleges megjelenést tükröz.
Ezek a címkék nem csak a bőröndök színét adják, de praktikus célt is szolgálnak, mivel könnyedén megtalálhatod a zsúfolt repülőtéri a poggyászkiadónál a bőröndöd./br> A dombornyomott bőröndcímkék nem csupán azonosításra szolgálnak; stílusod és egyéniséged tükrözik. Emeld egy új szintre az utazási élményt ezekkel az egyedi címkékkel, bárhová is utazz a világban.

Bővíthető
Novastream 55 cm Kézipoggyász
*Válaszd ki a bőröndcímke színét, és maximum 3 karakterig add hozzá neved kezdőbetúit, vagy kedvenc szimbólumaidat. A bőröndcímkét ingyenesen adjuk, csupán a dombornyomásért szükséges fizetned, melynek díja 3.200,00 Ft