A mi garanciánk

Az American Tourister termékeit szigorúan tesztelik, annak érdekében, hogy az utazási termékek, melyekben Ön bízik, a legszigorúbb szabványoknak is megfeleljenek. Következésképpen, ha probléma merülne fel ezzel az American Tourister termékkkel (a továbbiakban: a Termék), és a hiba a gyártás során keletkezett anyag vagy funkcionális hiba, az American Tourister saját felelősségére, helyrehozza vagy kicseréli a Terméket a jótállási jegyben rögzített feltételeknek megfelelően. A garancia csak az első vásárlót, vagy megajándékozott személyt illeti meg. A garancia időtartama a jótállási jegyen szerepel, mely a Termékben vagy a honlapunkról elérhető termék jellemzői közt található meg.

Ez a garancia csak a gyártási hibákra terjed ki, és nem tartalmazza a nem megfelelő használatból eredő károkat ( úgy, mint szokatlan elemekkel való közlekedés), hanyagság, baleset, kopás, extrém hőmérséklet, oldószerek, savak, víz, a termék normál elhasználódása, vagy szállítási károk ( például légitársaságok által). Amíg a nem-garanciális szervizelést bármely cég által elvégeztetheti, addig az American Tourister előírja, hogy a garanciális javítttatást az American Tourister Szerviz Központjában ( a továbbiakban: Szerviz Központ) végeztesse el. A nem megfelelő vagy nem megfelelően elvégzett karbantartás vagy javítás érvényteleníti ezt a garanciát. Hogy megtalálja az Önhöz legközelebbi Szerviz Központot, kattintson ide. Kérjük ne küldje közvetlenül az American Touristernek a Terméket, mert ezzel csak késlelteti a javítást. Ez a garancia globális, termékét a világ összes American Tourister Szakszervizében örömmel fogadják. Mindemellett a termék Szakszervizbe való eljuttatásakor esetlegesen felmerülő szállítási, csomagolási és adózással kapcsolatos és egyéb költségek Önt terhelik.

A garanciális szolgáltatások igénybe vételéhez a Szerviz Központokban, szüksége lesz a megfelelően kitöltött jótállási jegyre és az eredeti vásárlást igazoló blokkra. A Szerviz Központ meghatározza, hogy a probléma megoldását fedezi-e vagy sem az American Tourister garancia. Amennyiben a garancia érvényes, tájékoztatni fogják Önt, hogy a termék javítható-e vagy ki lesz-e cserélve.Minden ilyen javítás vagy csere költsége az American Touristert terheli, beleértve az összes javítással vagy cserével járó kiadásokat. Amennyiben a terméket cserélni kell, de az a típus már nem érhető el, úgy az American Tourister vállalja, hogy egy hasonló termékkel helyettesíti.

Véletlenszerű és következménnyel járó károk kifejezetten ki vannak zárva. A labor díjakra és károkra, melyek bármilyen más cég által végzett munkának tulajdoníthatók, a garancia nem vonatkozik. A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, minden garanciával foglalkozó törvény érvényes. Jelen garancia korlátozva van a termék értékére. A gyártási, műszaki adatok értesítés nélkül módosulhatnak. A termékzárak célja, hogy megóvja a terméket illetve annak tartalmát a véletlen kinyitástól, lopásoktól vagy a légitársaságok vagy más reptéri hatóságok illetéktelen bejutásától. Kérjük mindenképp vizsgálja meg termékét, miután idegenek kezében volt. Ha a szállítás után sérülten kapja vissza, kérjük keresse fel a szállító céget, (mely rendelkezik a termék károsításával szembeni biztosítással) az érkezés helyszínén, amennyiben lehetséges, vámkezelés előtt.

A garancia célja, hogy speciális jogokkal ruházza fel Önt. Mindemellett, az itt leírt jogok mellett Ön további jogokkal is rendelkezhet, melyek államonként és országonként eltérhetnek, tekintettel a jótállás kirekesztésére vagy alkalmazására, a véletlenszerű és következményekkel járó károkra és javításra, valamint cserére. Következésképpen, a korlátozások vagy kirekesztések kifejezetten jelen garancia esetében nem alkalmazhatók Önnél.