Urban Track

Felfedezőknek tervezve. Urban Track kerekes duffle táska választékunkkal kényelmesen viheted holmidat bárhova is utazz. Telepakolt állapotban a függőleges álló helyzet stabil állást tesz lehetővé. Könnyen rendszerezheted ruháidat a nagyszerű belső térben, melyet hálós elválasztóval és keresztpántokkal szereltünk fel az alsó rekeszben. Kívül: fix, 3 számjegyű TSA zár, süllyesztett kerekek, kényelmes első markolat és elülső zsebek. Matt felületű fém logólappal, fekete duplacsöves felső húzófogóval. Mind a belső, mind a külső szövetek újrahasznosított PET-palackokból készülnek. Tökéletes kollekció minden felfedező számára.

Felfedezőknek terveztük. Erős és tartós, hétköznapokra és utazási kalandokhoz tervezve. Teljes egészében újrahasznosított PET palackokból készül.

Urban Track

Urban Track kollekciónk tökéletes azoknak az alkalmi utazóknak, akik értékelik a rendszerezett csomagolást és a kényelmes szállítást. Ez az első alkalom, hogy minden duffle fix TSA zárral rendelkezik, azért hogy minden holmija biztonságban maradjon. A jól átgondolt külső részletek, mint az elülső fogantyúk, az időtálló színek , a fekete keresztpántok és az oldalán lévő térfogatjelző minden felfedező számára kötelezővé teszik ezt a kollekciót. Hagyd, hogy az Urban Track elkísérjen bárhova is visz az utad!